Pääsali ja kabinetit

Historiallinen pääsali ja kabinetit

Ravintola Seurasaari on kansanpuistoaikaisen Seurasaaren ensimmäinen rakennus.Ravintolan juhlasali ja toisen juhlakerroksen kabinettimme tarjovat loistavat puitteet niin juhlille kuin edustamiseenkin. Pääsali on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta alkuperaisessä muodossaan. Ravintolan suunnitteli ”Seurasaaren arkkitehti” Frithiof Mieritz norjalaistyyliseksi vuonna 1890.

Kesäkaudella pääsalissa vietetään juhlia ja herkutellaan kotimaisen ruoan parissa kesäisestä tunnelmasta nauttien. Kesämenu. Pääsalia kiertää suuri katettu terassi, jossa voitte nauttia kauniista merinäkoalasta. Toisessa juhlakerroksessa sijatsevat neljä kabinettiamme, Pentik-, Iitala-, Arabia- ja Hovimestari-kabinetit, joissa paikat on 20 asiakkaalle. Kabinettien erikoisuus on pääsaliin avautuvat ikkunat. Illalliset kabinetteihin tarjoilemme kabinettien nimikkoastioista.

Pääsali ja kabinetit toimivat tällä hetkellä kesäravintolana. Koska ravintolassa järjestetään kesäkaudella lukuisia yksityistilaisuuksia, suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon.

Kaikki tiedustelut ja varaukset:

Myynti@ravintolaseurasaari.fi / 050-5994183 tai 0400-375586

 

Sunnitteletteko juhlia? Tutustu juhlapalveluumme tästä.