Tamminiemi – pala suomalaista historiaa

Päätoimittaja Amos Andersonin 1940 valtiolle lahjoittama Tamminiemen huvila on ollut kolmen presidentin – Risto Rytin, Carl Gustaf Emil Mannerheimin ja Urho Kekkosen – virka-asunto ja monien poliittisten neuvottelujen ja ratkaisujen näyttämö. Erityisesti presidentti Urho Kekkosen 25-vuotisen virkakauden aikana nimestä Tamminiemi muodostui suorastaan käsite Suomen poliittisessa elämässä ja kielenkäytössä. Presidentti Kekkosen kuoleman jälkeen Tamminiemi avattiin museona joulukuussa 1987. Tamminiemessä sijaitsevassa tyylikkäässä kahvila Cafè Adjutantissa nautitte perinteisistä kahvilaherkuista Kekkosen tyyliin. Kahvilastamme saatte myös ruoka-annoksia.

Tutustu Café Adjutantiin TÄSTÄ

Kokous Tamminiemessä on elämys vailla vertaa. Tamminiemessä on tehty historiaa ja nyt teilläkin on siihen mahdollisuus.

Tutustu Tammminiemen kokouspakettiimme TÄSTÄ

Tamminiemen sauna oli presidentti Urho Kekkosen lähipiirin muodostama yhteisö, joka keskusteli ja päätti saunoessa maan asioista. He kokoontuivat Tamminiemen hirsisaunaan, jonne kutsuttiin usein merkittäviä päättäjiä ja johtajia, joiden mielipiteisiin pyrittiin vaikuttamaan. Tamminiemen saunan löylyissä tehdään historiaa nykyäänkin.
Juhlat Tamminiemen arvokkaassa ja historiallisessa ympäristössä ovat elämys.

 

Tutustu Tamminiemen historiallisiin löylyihin TÄSTÄ

Pienimuotoiset juhlat herkuilla järjestätte Cafè Adjutantissa. Voitte soittaa meille 09-632 223 (ravintola Kaisaniemi)  tai voitte lähettää tarjouspyyntönne yhteydenottolomakkeemme kautta. Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-16.